Free Joomla Templates by Web Hosting


ÓZD, Vasvár út 6.

Kiárusítás
Kiárusítás 2019 ! tovább
Menyecskeblog
Banner

Milyen a jó menyasszonyi ruha?

Természetesen, minden menyasszony elragadó, gyönyörű szeretne lenni az esküvő napján. Életében csak egyszer, egyetlen napra viseli a menyasszonyi ruháját, és ezért a néhány óráért, értékes, soha feledésbe nem merülő percekért akár hónapokon keresztül is keresi … az igazit.

A jó menyasszonyi ruha a legújabb divat szerinti hófehér színű, nyárias, légies, áttetsző, muszlinos, mindenképp lágy esésű, minőségi anyagból készül.
Fontos, hogy rögtön elragadja már a látványával is az érdeklődő figyelmét, és magára öltve igazán jól érezze magát a menyasszony. Lényeges, hogy harmóniát alkosson külső és belső szépségével, és találkozzon az elképzelése az egyéniségével!

Nagyon fontos a ruháknál, hogy hátulról is gyönyörű látványt mutassanak, hiszen a menyasszonyokat hátulról többet látják. A látvány önmagáért beszéljen, és kápráztassa el a kedves vendégeket.


Mennyire keresik a legújabb divat szerinti ruhát?

Általános véleményem, hogy az arák többsége a legújabb divatot követve választja ki álmai ruháját. Nagyon fontos a menyasszonyoknak, hogy saját maguknak feleljenek meg a legszebb csillogásukban, és szeretnék elkápráztatni a párjukat és a vendégeket!

Így a kiválasztott ruhák nem csak az egyéniségüket, hanem teljes összhangban a lelki világukat is tükrözi.


Milyen fazonú ruhák a legkedveltebbek?

A kollekció (divat) minden évben változik, újra és újra hozzá kell igazodni a legújabb trendekhez.
Folyamatosan képviseltetik magukat a magyaros hímzésekkel, kalocsai és matyó motívumokkal díszített, szabásvonalas ruhák. Továbbra is divatosak a csípőig szűk, és alul bővülő, könnyű, lágy esésű ruhák, és esetleg uszályba nyúló aljrész (amit általában templomi esküvőkön alkalmaznak). Még mindig hódítanak a redőzött, habos aljú, és féloldalasan virággal díszített szoknyák. Kiemelném a görög vállas, rózsával díszített ruhákat, melyek nagy sikert aratnak a kedves menyasszonyok körében.
Az enyhén bővülő kollekciók is nagyon kedveltek, és fontos, hogy ez a vonalvezetés összhangban legyen a személyiséggel.
A korábbi ruhákon alkalmazott zsúfolt díszítések egyelőre háttérbe kerültek, a francia csipkével készült ruhák továbbra is trendek közé tartoznak. A ruhákra kézzel varrott Swarovski kristály kövekkel való díszítést továbbra is alkalmazzuk gyönyörű csillogásuk miatt, ami a ruhát csodálatosan ékesíti.
A modern ruhákhoz alkalmazhatók színes kiegészítők: virág, öv és motívum (csipke).
Már elérhető a 2017-es kollekció ( 2017 legújabb kollekció ), ami nem sok eltérést mutat az eddigi trendektől.
Minden kollekcióm egyedi készítésű.

A menyecskeruhák, koszorúslány és elsőáldozó ruhák is – a menyasszonyi ruhákkal együtt – mindig követik a legújabb divatot.
(A menyecskeruhákról bővebben a
Menyecskeblog weboldalon olvashat róla.)
A minőségi konfekció ruhákat a kedves vendégek elképzelése alapján, az általuk hozott anyagból készítem el.

A ruhák kiválasztásának szempontjai:

A ruha választásánál ajánlatos, hogy hozzon magával egy olyan személyt, akiben valóban bízik és ad a véleményére, lehet az szülő, barátnő, rokon, vagy bárki más.
Ha tanácstalan bármiben, nem tudja kiválasztani a megfelelő szép kollekciót, mesterszabóként, nagy szaktudással és hosszú évek tapasztalatával örömmel segítek.

1. A ruha vonalvezetése
Figyelembe kell venni az alakot, magasságot, megtalálva a legelőnyösebbet.

Átlagos, vékony testalkatú (36-38-as méret, kb. 160-165 cm magas) hölgyek részére szabásvonalas, csípőn simuló, enyhébben bővülő fazonok előnyösek, amelyek nyújtják az alakot.

- Közepes méret (38-tól 42-es méretig) mindenféle fazonú ruha jól áll.

- A teltebb keblű hölgyek részére a merevítővel és fűzővel ellátott ruhákat javaslom.

Az alacsony hölgyeknek a nagyon habosított ruhát ajánlom.

A telt testalkatú hölgyeknél (44-es mérettől számít) magasságtól függ a ruhafazon megválasztása.

Pl.: Egy alacsony, telt hölgynek a habosított, ráncolt, vagy nagy szoknyás ruhák helyett mindenképp a princessz szabásvonalas (A-vonalú) ruhák ajánlottak.
Templomi esküvőhöz a menyasszonynak ajánlott a boleró vagy stóla. A fátyol megválasztása az egyéni alkattól és ízléstől, elképzeléstől függ. Továbbra is divat a hosszú fátyol, ami a köraljú ruháknál az uszályt helyettesíheti. Uszályos ruhákhoz viszont nem illő hosszú fátyol.

2. Színválasztás
Településünkön és környékén a hófehér menyasszonyi ruha kívánatos. Az ekrü és a színes ruhákat változatosság szempontjából kevesen igénylik.

3. Díszítési elemek
A díszítések kiválasztásánál a visszafogottabb, az egyszerűbb, lágyabb díszítés előnyösebb.

4. Kiegészítők, kellékek
Szalonomban igény szerint minden kiegészítő megtalálható és beszerezhető. Ezek kiválasztása egyéni elképzeléstől, ízléstől, a ruha fazonjától függ.

5. Első alkalommal viseli-e?
Az első alkalommal viselt ruháknál egyértelműen az ár ehhez igazodik.

 

Fontos tehát, hogy a ruha igazodjon az egyéni alkathoz, személyiséghez, és összhangban álljon a viselője ízlésével, elképzelésével.

 

Nagy tisztelettel és szeretettel várok minden kedves menyasszonyt, örömanyákat, koszorúslányokat, elsőáldozókat, első bálozókat, végzős diákokat, és mindazokat, akik minőségi konfekció ruhára vágynak!
Nálam megtalálják és elkészíthetem az álomruhájukat!

 

Deákné Begezi Vilma
mesterszabó

Partnerek
Banner
Ruhafoglalás
  –  Érdemes jó pár hónappal előtte lefoglalni, mert aztán egyre nehezebb a megfelelő ruha megtalálása. A következő évi menyasszony ruhák foglalásához már nove...tovább
Legújabb kollekció
http://timeamenyasszonyi-ruha.net