Free Joomla Templates by Web Hosting


ÓZD, Vasvár út 6.

Kiárusítás
Kiárusítás 2019 ! tovább
Menyecskeblog
Banner

Amit a ruhafoglalásról tudni kell

 

–  Érdemes jó pár hónappal előtte lefoglalni, mert aztán egyre nehezebb a megfelelő ruha megtalálása. A következő évi menyasszony ruhák foglalásához már novemberben ajánlatos elindulni, főleg a készítéshez.

–  Ha méretre készítésről van szó, minimum 2 hónappal a menyegző előtt szükséges a megtervezett modellt lebeszélni. Egy új méretre készített ruhának 2 próbára van szüksége!

–  A ruhapróbára mindenképp fontos, hogy hozzanak magukkal egy megfelelő magasságú cipőt (átlag 7-8 cm-es sarokkal), és egy megfelelő minőségű, tartású melltartót. A legjobb, ha már az esküvő napjára kiválasztott kellékekkel jelennek meg.

–  Az eldöntött, kiválasztott ruha biztosítására egy bizonyos összeget foglalás céljából ki kell fizetni, ezzel garantálom a ruhát a megadott dátumra!

–  Érdemes magukkal hozni egy személyt, akinek a véleményére adnak, ez lehet, édesanya, keresztanya, esetleg barátnő.

A vőlegényeket nem ajánlatos ruhapróbára hozni egyrészt, mert türelmetlenek lesznek, másrészt nem is igazan értenek se a trendhez, se a fazonválasztáshoz! Arról nem is beszélve, hogy a babonák szerint nem hoz szerencsét, ha a vőlegény az esküvő előtt látja jövendőbelijét a menyasszonyi ruhában! Legyen mindez meglepetés nekik, az az igazi!

A lefoglalt ruhákat általában csütörtökön vagy pénteken lehet elvinni és következő héten hétfőn kell visszahozni. Ennek hiányában kötbért kérek.

Partnerek
Banner
Ruhafoglalás
  –  Érdemes jó pár hónappal előtte lefoglalni, mert aztán egyre nehezebb a megfelelő ruha megtalálása. A következő évi menyasszony ruhák foglalásához már nove...tovább
Legújabb kollekció
http://timeamenyasszonyi-ruha.net